Milano

Milanon nähtävyydet

Muuta Milanosta

Milanossa on hyvät shoppailu mahdollisuudet eli toisin sanoen siellä pääsee hyvin rahoistaan eroon. Isoja rahoja ei ole hyvä kanniskella mukana, vaan kannattaa hankkia luottokortti, jos sellaista ei  vielä ole. Tuolla on luottokortti vertailu sivut, joita voi käyttää apuna luottokortin hankintaan. Jos matkustaa paljon, niin jopa useampi luottokortti, siis eri yhtiöiltä, on perusteltua.

 


Kommentit

Milano — 3 kommenttia

  1. Olisi kiva lukea tarkemmnin Milanon ostospuolesta! Milanohan tunnetaan muodin keskipisteenä, ja etenkin erilaisten design-liikkeiden kotina. Mutta onko siellä tavallisen kuolevaisen mahdollista uusia vaatekaappinsa sisältöä muodikkailla uutuuksilla vai onko tarjolla vaan sitä kallista luksusta? Olen lähdässä ensi syksynä Milanoon, ja olisi kiva jo etukäteen tietää kaupungin parhaat shoppailuapajat keskivertokukkaroa kantavalle lomailijalle. Niihin desing-putiikkeihin voi tietysti mennä ikkunaostoksille, sisään en uskalla astua!

  2. Jollet halua niitä viimeisimpiä suunnittelijakuuluisuuksien ja muotitalojen luomuksia, voit suunnistaa vaikkapa Corso di Porta Ticineseen tai Breraan. Niiden lisäksi suosittelen tutustumaan Corso Vercelliin ja Isolan alueeseen. Ne tarjoavat antia meille tavalllisille kuolevaisille, eikä kotiin tarvitse palata tyhjin käsin. Ikkunaostoksilla käyn itse esimerkiksi loisteliaassa Gallerie Vittorio Emanuele II:ssa, joka lukeutuu maailman vanhimpien edelleen toimivien ”ostoskeskusten” joukkoon. Gucci, Prada jne. löytyvät sieltä, mutta eihän niistä ole pakko ostella mitään.Itse ostoskeskus on kuitenkin näkemisen ja kokemisen arvoinen.

  3. Milanoon ja muuallekin Italiaan voi tietysti lähteä omalla autolla tai vaihtoehtoisesti vuokrata auton paikan päällä. Matka Keski-Euroopan halki tarjoaa ihastuttavia maisemia mutta vaatii tietysti monta päivää aikaa, jotta voi ajaa rauhallisesti ja yöpyä haluamissaan kohteissa. Hintaa reissulle tulee siten kuitenkin enemmän kuin ostamalle lennot netistä ja sitten vuokraamalla pikkuisen auton. Sanon pikkuisen siksi, että italialaiskaupungeissa kadut ovat usein varsin kapeita ja pysäköinti vaikeaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *