Napoli

Napoli on eräs Etelä-Italian suosituimmista matkakohteista, joka on sattumoisin myös Etelä-Italian suurin kaupunki. Suomalaisten turistien joukossa Napoli on erittäin suosittu kaupunki, ja se on tunnettu hyvin muun muassa Vesuviuksesta, ja sen hautaamasta Pompejista, ruuastaan, ja Duomosta, eli Napolin tuomiokirkosta.

Napoli on monien ihmisten nähtävien maiden listassa, joten jos tästä syystä olet artikkeliamme lukemassa, olet tullut oikeaan paikkaan. Esittelemme Napolin suosituimpia turistikohteita, parhaita kulinaristisia kohteita, ja pientä yleistietoa parhaista tavoista alueella liikkumiseen.

Jos olet kiinnostunut Välimeren alueen ruokakulttuurista suosittelen lukemaan artikkelin Ruokamatka/Etelä-Eurooppa ruokamatka.com sivustolta. Artikkelin loppuosassa on kerrottu hyvin Italialaisesta ruuasta, ruokalajeista ja ruokakulttuurista.

Napolissa on kaikille jotakin. Jos haluat ympäri vuoden lämpimänä pysyvään maahan, jossa voit parhaimmillaan tutustua Italian ruokakulttuuriin, ja yleiskuvaan Etelä-Italiasta, on Napoli tarkoitettu sinulle. Jos olet kiinnostunut renessanssiajan, ja myöhäisrenessanssin vaiheista, sekä arkkitehtuurista, on Napoli taaskin sinulle tarkoitettu paikka. Napoli myöskin tarjoaa laajan valikoiman museoita, ja muita hienoja historiallisia nähtävyyksiä.

Jos Napoli on saanut sinut kiinnostuneeksi, voimme sinulle esitellä muutaman Napolin nähtävyyksistä, ja tarjota muuta yleistä tietoa tästä upeasta kaupungista.

Napoli on kulinarististen ihmeiden, arkkitehtuurin taidonnäytteiden, ja historiallisesti tärkeiden kohteiden kaupunki. Kaupungissa on monia monituisia mielenkiintoisia kohteita, ja siellä on jotain jokaiselle.

Italia muutenkin on maana hyvin mielenkiintoinen, ja jos haluat tyypillisen Italian kaupungin nähdä, jossa näet Italian hyvät ja huonot puolet, sekä sen ihastuttavan kulttuurin, on Napoli kuin sinulle suunniteltu kaupunki.


Kommentit

Napoli — 1 kommentti

  1. Entäpä Napolin turvallisuus? Muistelen jostain lukeneeni, että se lukeutuu niihin Italian kohteisiin, joissa pääsee herkimmin eroon omaisuudestaan. Toki Hesan keskustassakin saa olla laukkunsa kanssa tarkkana, mutta kuitenkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *