Castello Sforzesco

Jos sinun listassasi ei ole käydä La Scalan oopperatalolla, tai vaikka olisikin, mutta haluat nähdä toisen historiallisesti upean kohteen, on Castello Sforzesco sinulle tarkoitettu etappi. Castello Sforzesco on linna, joka on toisaalta toiminut museona.

Syy miksi Castello Sforzesco todellakin on näkemisen arvoinen, on sen museot. Museossa on kaikkea kuvataidegalleriasta soitinmuseoon. Jos myös pidät tarkkaa silmää, saatat huomata esimerkiksi Leonardo da Vincin töitä.

Sforzesco Linna Milano

Museo on myöskin henkilölle, joka kulkee ympäri Euroopan kaupunkeja pienemällä budjetilla aivan loistava kohde käydä. Yhden päivälipun hinta on vain €3.00, ja jos satut olemaan alle 25- vuotias, jos sinulla on jokin vamma, journalisti tai ICOMin jäsen, pääset sisään täysin maksutta. Lipun voit myös saada puoleen hintaan, jos täytät tietyt vaaditut ehdot, joista varmaankin yleisin on se, että olet yli 65- vuotias.

Halpa kohde vierailla, joka sijaitsee suoraan Monacon keskustassa ja sisältää maailman ympäri kuuluisien taiteilijoiden maalauksia ja veistoksia. Tämän kaltainen paikka on Castello Sforzesco. Näistä mainituista syistä, pitäisi sinun paikan päällä vierailla. Paikka on upea sisältä, ulkoa ja on huokea lompakolle.


Kommentit

Castello Sforzesco — 1 kommentti

  1. Castello Sforzescolla on jo ikää kunnioitettavasti, koska se on rakennettu jo 1300-luvulla, silloisen Milanon hallitsijasuku Viscontin toimesta. Vasta 1450-luvulla Francesco Sforza joukoineen valloitti Milanon ja halusi linnasta itselleen hallintopisteen. Leonardo da Vincin töitä linnassa on lähinnä siksi, että yksi Sforzan herttuasuvun hallitsijoista toimi aikoinaan Leonardon suojelijana, jonka taloudessa taiteilija asui ja työskenteli ajan henkeen. Myös Michelangeloa ja Tintorelloa on nähtävillä, onhan linnassa peräti 12 museota!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *