Milanon lentokenttä

Milanossa on Malpensan lentokenttä, johon lentokoneesi laskeutuu, jos lennon suoraan Milanoon varaat (tästä poikkeuksena tietyt halpalentoyhtiöt, kuten Ryanair ja Norwegian) Kun kentältä pääset pois, on suositeltavaa ottaa Malpensa Express junalla matka keskustan suuntaan. Matka maksaa yhteen suuntaan 11€, ja vie sinut tällä hinnalla mukavasti ja kompaktisti kaupunkiin.

Kun matkaa suunnittelet, on myös hyvä varata liput ajoissa, vaikka Milanoon ei ole huikeaa turistivirtaa, joka sinua estäisi äkkilähtöä saamasta. Kannattaa varata hyvät kengät mukaan Milanoon ja myös varautua siihen, että sää tulee olemaan hyvin suosiollinen matkailijalle Milanon ilmaston mukaan, mutta tietenkin matkalle kannattaa varata sadevaatteita.


Kommentit

Milanon lentokenttä — 1 kommentti

  1. Malpensa Express kulkee kello 5.50 – 20.20 aina puolen tunnin välein. Sen kyydissä pääsee niin Stazione Cadornam rautatieasemalle, Piazzale Cadornalla, tai Milanon päärautatieasemalle. Cadornaan matka kestää noin 30 minuuttia ja päärautatieasemalle puolestaan 50 minuuttia.Muistakaa sitten leimata kiput jo ennen junaan nousua asemalaiturin lipunleimauslaitteessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *