Via Condotti

Roomassa on kaikkea jokaiselle. Rooma on kulttuurillisten kohteidensa lisäksi myös suuri muotikaupunki, jossa on jokaiselle «himoshoppaajalle» jotain. Via Condotti on Roomaan shoppailun yhteydessä lähtevän unelmakatu. Tämän kadun varrella on maailman tunnetuimpien, suurimpien, ja laadukkaimpien muotimerkkien kauppoja kymmeniä. Esimerkkejä Via Condottin varrella löytyvistä kaupoista ovat mm. Jimmy Choo, Max Mara ja Vuitton. Jos taas et ole muodista erityisemmin kiinnostunut, ota suunnaksesi Caffé Greco. Tämä Via Condottin varrella oleva kahvila on eräs suosituimmista, ellei suosituin. Caffé Greco avasi ovensa vuonna 1970 ja on siitä lähtien vain nostanut suosiotaan.

Myös sinulle joka olet arkkitehtuurista kohteista kiinnostunut on tarjottu nähtävyyksiä. On olemassa esimerkiksi Palazo Della Porta Negroni Caffarelli, joka on 1600- luvulla rakennettu hurmaava kaupunki pientalo. Aivan sama menetkö Roomaan ostamaan muotivaatteita, menetkö Roomaan nähdäksesi kulttuurimaailman ihmeitä, vai mikä on pääasiallinen syysi Roomaan lähteä, on Via Condotti aivan loistava valinta matkasi välietapiksi.


Kommentit

Via Condotti — 2 kommenttia

  1. Katu tekee ensinäkemältä aika vaatimattoman vaikutuksen, onhan se kapea ja ruuhkainen. Tarkemmin katsellessa kuitenkin tarkkasilmäinen huomaa tuttuja nimiä, jotka lukeutuvat shoppailijan unelmakohteisiin. Lisäksi saman kadun varrella pääsee ihastelemaan historiallisia kohteita, kuten Palazzo di Maltaa, ja onpa maailmankuulu aukio, Piazza de Spagnakin, sen varrella. Samalla päiväretkellä yhdistyvät siis ostokset, arkkitehtuuri, historia ja muut nähtävyydet.

  2. Via Condotti oli omakin unelmani, vaikka monet sen myymälöistä ovatkin kalliiden merkkien vallassa. Sekaan kuitenkin mahtuu edullisempaakin valikoimaa, joten ei kannata pelästyä niitä legendaarisia muotinimiä. Voihan niissäkin käydä uteliaisuuttaan katsastamassa uusimmat muotituulet, että pysyy ajan tasalla ja näkee, miten rikkaat pukeutuvat. Kahviloissa kuka vaan uskaltaa käydä levähtämässä ja ne ovatkin italailaiseen tyyliin ihastuttavia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *